Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Kastélypark és nyitott kapuk

Folyamatosan számolunk be a Goodgame Empire játékban végrehajtott fejlesztésekről és újdonságokról, ebben a posztbon a kapukról és egy dísztárgyról a Kastélyparkról lesz szó:

Kastélypark

Magasabb szintű játékosoknál válik elérhetővé, mérete egyező a normál parkkal de nagyobb közbiztonságot ad a váradban. Némi nyersanyagért cserében építhető fel.

empire_castle_park.jpg

Egyéb dísztárgyak


Már a kisebb szintű játékosoknál azaz pontosabban a hatos szintű online játékosoknál meg fog jelenni egy különleges ajánlat, amely pusztán egy napon át él. Amennyiben a játékos ez idő alatt bármelyik rubin bónuszcsomagot megvásárolja, egy dísztárgyat kap bónuszként. A díszeket csak így lehet megszerezni és a közrendje az alacsony szintű játékosokhoz van igazítva.

Nyitott kapuk

A dicsőségpont és érdemekért járó pontlevonás kapunyitás esetén eltávolításra került helyette, ha egy héten belül többször is megveszi valaki a nyitott kaput az egyre drágább lesz. Amennyiben a kastélyban vagy erődben nyitja ki valaki a kaput akkor tehát a költség ugyanannyi marad, ez a fokozatos növekedés minden várnál külön van viszont ha a kastélyban a héten belül újra kinyitjátok, akkor az már többe fog kerülni. A kapu árak minden hét elején visszaállnak az alapárra. Ennek a változásnak az volt a feladata, hogy a nyitott kapu tömeges kihasználását megakadályozza, de közben az ésszerű esetekre elérhető legyen.

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztések játékok kapuk kastélypark Empire Goodgame Empire

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr755819427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása