Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Épületek elforgatása, nyersanyag küldése

Hogyan lehet elforgatni az épületeket az Empire játékban?

Amennyiben valamelyik épületet el szeretnénk forgatni a játékban de például nincs erre helyünk, akkor az épület látszódik ahogy az egérrel rákattintunk de el lehet azt forgatni, szóval anélkül lehet forgatni  az egyes építményeket, hogy azokat akár le kellene tennünk valahová.

A nyersanyag küldés ikon visszatért az eredeti helyére, igazából ez korábban csak egy hiba miatt került ki de szerencsére számos játékos időben jelezte, így a probléma hamar orvosolva lett.

Sötét Alak, az alkimista és a bosszú csomag

Az alkimista figura már a hatos szintű játékosoktól elérhetővé válik azonban a sötét alakot csak a 10-es szint felett lévő online játékosok látják. Már a kezdő játékosok is részesedhetnek a bosszú csomag jóságaiban, amely nevével ellentétben nem bosszút áll másik játékosokon, hanem a saját kastélyunkban lévő épületeket lehet megjavítani vagy bónusz katonákat és plusz élelmet adhat nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztések alkimista sötét alak Goodgame Empire bosszú csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr655819465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása