Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Árnyéktámadás a Goodgame Empireben

Az általunk már elfoglalt erőforrásokkal rendelkező falvakat nem csak valódi hanem úgy nevezett árnyékkatonákkal, sereggel is meg lehet támadni így ezeket a falukat fel lehet szabadítani. Ettől kezdve egy-egy falut sokkal nehezebb lesz majd megvédeni ha a többiek névtelen támadásokat indítanak persze ez elsősorban azoknak fájhat aki az átlagosnál több erőforrás faluval rendelkezik, így ezeket az általában kevésbé védett településeket is sokkal jobban be kell védeni a jövőben. Sokan korábban csak néhány fegyverest hagytak az ilyen falvakban ez okozta a változtatás bevezetését.

arnyekzsoldos.png

Sok sok további árnyékkatona áll majd rendelkezésre így új fordulatot vehet az erőforrások megszerzése, ezek a zsoldosok valamivel erősebbek lesznek az árnyszökevényekkel és az árny-rosszfiúknál....

Szólj hozzá!

Címkék: játékok katonák árnyak Empire Goodgame Empire játék irányítása árnyékzsoldos

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr295819605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása