Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Tapasztalatnövelés és áremelkedés

Új építési listával bővül az Empire játék, amelyben ezentúl nem csak a félkész építményeket lehet látni, hanem a készülőfélben lévő egységeinket azaz a katonákat és az egyéb eszközöket is lehet majd látni, így sokkal jobban át lehet látni a még nem elkészült dolgokat. Egy új tapasztalatnövelő eszköz amit a fegyverboltosnál lehet megvenni és a rablók után megszerzett tapasztalatok számát növeli meg.

rablobarok_goodgame_empire.png

Szintén újdonság, hogy az erősebb játékosoknak többe fog kerülni az újabb területek megvásárlása (csak akkor ha nem rubinból történik a vásárlás).

Szólj hozzá!

Címkék: hírek online játékok felszerelések Goodgame Empire kardforgató Goodgame hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr55819659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása