Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Polgárőrség, veterán katonák és új kutatások

Új kutatások és fejlesztések érkeztek a GoodGame Empire játékba ezek a rubinbánya és a kiemelt napok

Polgárőrség

A polgárőrséggel a fegyveres alattvalókat erős egységekkel helyettesíthetjük így a védekezés sokkal jobban az adott vár lakóira fog épülni felszabadítva némi katonai erőforrást, amely által a támadó erőinkre több erőforrást fordíthatunk.

veteran_swordsman.pngVeterán kardforgató

A második kutatótoronyban tudjuk fejleszteni a veterán kardforgatókat amely katonai egység többféle és erősebb támadásra képes, mint a normál kardforgatók és gyorsabban is készülnek el. Egy hátránya van a veterán kardforgatóknak, hogy hat darab élelmet fogyasztanak, amely viszonylag sokba fog nekünk kerülni.

Rubinbánya

Már az alacsonyabb pontokkal bíró játékosok számára is elérhető a bánya, amely ugyan nem kerül kevésbe de naponta lehet belőle rubint bányászni, ha elég ügyes vagy akkor a befektetésből háromszorozni lehet a kezdeti rubinmennyiséget. A rubinbányákkal kincsesládákat is ki tudunk nyitni. Amennyiben megszerezted a rubint akkor annak birtokában egy időre teljesen felpörög és megnő a termelés.

Kutató

A kutató egy nem megszokott esemény, hiszen az építészmérnökhöz hasonlóan új dolgokat fejleszthetünk ki, ilyenek például a tűzkárok csökkentése a, olcsóbban előállítható termékek a kovácsnál, nagyobb esély jobb felszerelésekre, az ellenséges csapat észlelésének késeltetése, bónusz a dicsőség pontokra, bónusz érdempontok, a lakók népességének növelése, a támadások korai jelzése, növelhető egy-egy harc során a túlélési arány.

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztések kutató polgárőrség Goodgame multiplayer játékok Goodgame Empire kardforgató

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr15819621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása