Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Kutatások és felszerelések az Epmire játékban

Néhány kutatás továbbfejleszthető lesz a Goodgame Empire játékban, ezek további szinteket fognak jelenteni elsősorban a manőverezés (hetedik szintig fejleszthető fel), a munkapad (a korábbiakhoz képest 9. szintre fel lehet fejleszteni), kétes üzletek (már  a hetedik szintre is fejleszthető), *abroncs (max.: 10 szint), erősített tengely (szintén 10. szintig fejleszthető). A fentiek közül a kétes üzletek és a manőverezés már rövidebb idő alatt is kifejleszthető.

Prime Time-ból létezik egy a játékoshoz szabott verzió de ez csak bizonyos feltételek megléte esetén elérhető, tehát nem mindenki veheti igénybe.

Megjelentek a játékban egy újabb küldetés típus, amely időhöz van kötve, ez elsősorban a 10. szintet elért játékosok számára érhető el az időhöz kötött küldetések esetén bónusz kezdőcsomagot nyerhetünk

Új hősi csomagok: legenda vagy hőscsomag vásárlásakor a hadsereg jobb ellátmányt kap, azaz erősebb felszereléseket fegyvereket lehet beszerezni.

manoverezes_goodgame_empire.png

* Megjegyzés a fenti abroncs alatt nem autó gumiabroncsra kell gondolni ;)

Szólj hozzá!

Címkék: fejlesztések felszerelések prime time Goodgame Empire

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr775819445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása