Goodgame Empire

Goodgame Empire magyarul

Empire magyarul

Érdekességek és leírások a Goodgame Empire játékról. Tippek és trükkök oszd meg Te is a véleményed a játékról! Részletes leírások magyar nyelven.

Friss topikok

Archívum

Empire

Nemesség verseny TOP100-as lista

Sokan hiányolták, hogy a játék toplistáján csak az első pár felhasználót lehet látni ezért a Goodgame Stúdió bevezette, hogy ezentúl a listán már az első 100 nemes is látható.

Alliance_Goodgame_empire.png

Megújult a szövetség kereső

Új szövetségkereső segítségével könnyben lehet szövetségesre találni, ez elsősorban az új játékosok számára lesz kedvező, akik így egyszerűbben és gyorsabban át tudják látni a szövetségi viszonyokat. Továbbra is létezik az automatikus szövetségcsatlakozás, de lehetősége van ebbe mostantól a játékosoknak is beleszólniuk. Továbbra is szabadon el lehet hagyni egy-egy szövetséget és másikhoz csatlakozni.

Mind minden frissítésnél most is lesznek új erőforrás csomagok, amelyekkel akár a raktárunkat is teljesen meg tudjuk tölteni.

Szólj hozzá!

Címkék: toplista online játékok szövetségek Goodgame Goodgame Empire Goodgame hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://goodgame-empire.blog.hu/api/trackback/id/tr455819678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása